Wydział Nauk Ekonomicznych SGGW w Warszawie

Wyniki wyszukiwania

"poultry meat"
13 wyników
[1-20]

1. Zeszyty Naukowe SGGW w Warszawie - Problemy Rolnictwa Światowego, 2019
Jankowski P., Tul-Krzyszczuk A. The Impact of Innovation on the Global Competitiveness of Polish Meat and Dairy Enterprises pdf
2. Zeszyty Naukowe SGGW w Warszawie - Problemy Rolnictwa Światowego, 2018
Utnik-Banaś K. Dynamika światowej produkcji mięsa drobiowego w latach 1965 2016 pdf
3. Zeszyty Naukowe SGGW w Warszawie - Problemy Rolnictwa Światowego, 2018
Krawczak M. Wartość dodana na wybranych gałęziach polskiego rynku żywnościowego pdf
4. Economic Sciences for Agribusiness and Rural Economy, 2018
Efremova A. ROLE OF POULTRY INDUSTRY IN PUBLIC FOOD SUPPLY pdf
5. Zeszyty Naukowe SGGW w Warszawie - Problemy Rolnictwa Światowego, 2017
Mikuła A., Stańko S. Tendencje na rynku mięsa drobiowego na świecie i w Polsce w latach 2000-2016 pdf
6. Zeszyty Naukowe SGGW w Warszawie - Problemy Rolnictwa Światowego, 2016
Utnik-Banaś K., Żmija J. Wpływ wybranych czynników na cenę żywca brojlerów w latach 1995-2015 pdf
7. Roczniki Naukowe Ekonomii Rolnictwa i Rozwoju Obszarów Wiejskich, 2016
Mikuła A., Stańko S. Tendencje w produkcji, zużyciu krajowym i handlu zagranicznym wieprzowiną, wołowiną i mięsem drobiowym w Polsce w latach 2000-2015 pdf
8. Zeszyty Naukowe SGGW w Warszawie - Problemy Rolnictwa Światowego, 2016
Mroczek R. Regionalne zróżnicowanie produkcji i konsumpcji mięsa na świecie w latach 2003-2015 pdf
9. Zeszyty Naukowe SGGW w Warszawie - Problemy Rolnictwa Światowego, 2016
Bieńkowski J., Dąbrowicz R., Dworecka-Wąż E., Holka M. Emisje gazów cieplarnianych związane z różnymi scenariuszami diet mieszkańców Polski pdf
10. Zeszyty Naukowe SGGW w Warszawie - Problemy Rolnictwa Światowego, 2015
Konarska M., Popis E., Przybysz M., Sakowska A. Produkcja i spożycie mięsa drobiowego na świecie i w Polsce w latach 2000-2014 pdf
11. Zeszyty Naukowe SGGW w Warszawie - Problemy Rolnictwa Światowego, 2012
Kosicka-Gębska M. Spożycie mięsa drobiowego w Polsce po integracji z Unią Europejską pdf
12. Zeszyty Naukowe SGGW w Warszawie - Problemy Rolnictwa Światowego, 2011
Stańko S. Tendencje w produkcji, konsumpcji i handlu mięsem drobiowym w Polsce w latach 1990-2009 pdf
13. Zeszyty Naukowe SGGW w Warszawie - Problemy Rolnictwa Światowego, 2006
Jakubczak A., Śrubkowska M. Zmiany wybranych elementów rynku mięsa drobiowego w Polsce na tle pozostałych krajów UE pdf